Skip to main content

Lasergraveren

Door middel van lasergraveren kunnen de meest uiteenlopende contouren worden gegraveerd op bijna alle materialen. Het lasergraveren biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele graveertechnieken: hoge kwaliteit/resolutie, snel, flexibel en contactloos.

Bovendien liggen de werkvoorbereidingskosten voor lasergraveren laag, waardoor ook kleinere series interessant zijn. Doordat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, biedt het de mogelijkheid heel fijne lijnen of punten op een materiaal aan te brengen. Hierdoor kunnen ook foto’s, logo’s en teksten hoogwaardig gegraveerd worden.

 
 
 
1
1

Bijna ieder willekeurig artikel kan door ons voorzien worden van een lasergravering. U levert de tekst, de afbeelding, het logo of de foto aan via een Word-, pdf-, jpg- of het liefst vectorbestand. Het te graveren artikelen kunt u bij ons uitkiezen of eventueel zelf aanleveren. Toepassingen van lasergraveren zijn onder meer: (plexi)glas, spiegels, kunststoffen, natuursteen, hout, karton, leer en fleece. Met onze CO2 lasermachine zijn wij ook in staat sommige metaalsoorten te graveren.

Kom direct in contact!